Սառեցրած միսը հալեցնելիս վտանգավոր բակտերիաների աճը կանխելու համար այն պետք է փակ տոպրակի մեջ դնել և ընկղմել սառը ջրի մեջ: Հալեցման համար կարող եք նաև օգտագործել սառնարանը կամ միկրոալիքային վառարանը: Այս մասին CNN-ին ասել է շտապօգնության բժիշկ և Ջորջ Վաշինգտոնի համալսարանի սննդի անվտանգության փորձագետ Լիանա Վենը։
Ամենաանվտանգը, թեև ամենադանդաղը, միսը սառնարանում սառեցնելն է: Դա անելու համար հարկավոր է այն դնել առանձին տարայի մեջ, որպեսզի միսը սառնարանի մյուս մթերքին չդիպչի։
Կարդալ ավելին 👈
Ամենաանվտանգը, թեև ամենադանդաղը, միսը սառնարանում սառեցնելն է: Դա անելու համար հարկավոր է այն դնել առանձին տարայի մեջ, որպեսզի միսը սառնարանի մյուս մթերքին չդիպչի։
Կարդալ ավելին 👈
Leave a Reply