Половина работы — это риск. Таким был девиз двух друзей-студентов, когда они рискнули 10 лет назад. Coffee House — одна из первых крупных кофеен в Армении, работающая в формате «на вынос». Всё началось в 2015 году, когда два молодых студента, Арутюн и Нарек, решили вместе открыть кофейню, и этот формат тогда ещё не был особо популярен в Армении.
Самая первая Coffee House открылась рядом с Российско-Армянским университетом, и это было отличным решением со стороны ребят, хотя пришлось пройти через множество проб и ошибок ❤️
Сейчас это ведущая и самая известная кофейн, у которой 42 филиала😳 по всей Армении
У них есть разные сорта кофе, чая, смузи, саежевыжатых соков и вкусная выпечка
Coffee House разработал продуманную маркетинговую стратегию, подобрал идеальный персонал, и, конечно же, всё это благодаря большой любви к своему делу и клиентам.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
🔁💬Սերն արդեն 10 տարեկան է❤️🥤Գործի կեսը ռիսկն է. սա եղավ երկու ուսանող ընկերների կարգախոսը, երբ 10 տարի առաջ ռիսկի դիմեցին: Coffee House-ը Հայաստանում առաջին խոշոր կոֆետերիաներից է, որ աշխատում է takeaway ֆորմատով: Ամեն ինչ սկսվեց 2015 թվականին, երբ երկու երիտասարդ ուսանողներ՝ Հարությունն ու Նարեկը, որոշեցին համատեղ բացել սուրճի կետ, և այս ձևաչափը դեռ այնքան էլ հայտնի չէր Հայաստանում
Ռուս-հայկական համալսարանին կից բացվեց հենց առաջին Coffee House-ը, և սա տղաների լավագույն որոշումն էր, թեև շատ փորձեր ու սխալներ արվեցին ❤️
Այժմ այն առաջատար և ամենահայտնի կոֆետերիան է 😳 42 մասնաճյուղ՝ ամբողջ Հայաստանում
Նրանք ունեն տարբեր տեսակի սուրճեր, թեյեր, սմուզիներ, թարմ հյութեր և համեղ խմորեղեն
Coffee House-ը մշակել է մարքեթինգային ընտիր ռազմավարություն, ընտրվել է իդեալական անձնակազմ, և իհարկե այս ամենը պայմանավորված է իր բիզնեսի և հաճախորդների հանդեպ ունեցած մեծ սիրով:
Բամբասանքն ինքն իրեն չի պատմի. Բաժանորդագրվե՛ք
Թողնել պատասխան